Ben jij commercieel en werk je graag met mensen?

Herken je dit?

Veel young professionals hebben moeite om de juiste baan te vinden

Wanneer je net klaar bent met je studie is het soms lastig om een baan te vinden die bij je past.

Je zoekt een stimulerende omgeving om je nieuw geleerde skills in de praktijk te brengen maar ook gezellige collega’s en een leuk salaris.

Een dynamische plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Een plek waar je aan het einde van de week met een voldaan gevoel van je weekend gaat genieten.

Aatop is zo’n plek!

Ook meer voldoening uit je werk?

Reageer op een vacature

Jouw eerste stap naar een nieuwe baan? Klik hieronder om te solliciteren.

Kom bij ons op gesprek

Passen jouw skills in ons team? Dan plannen we een afspraak met je in.

Start met je droombaan

Is er een match? Dan start jij snel met jouw nieuwe droombaan!

Wat zeggen je toekomstige collega's over hun werk?

The proof of the pudding is in the eating!

Daarom hebben we aan enkele Aatop medewerkers gevraagd wat zij van hun werk vinden.

Wat doen ze op een werkdag, waarom hebben ze voor dit werk gekozen en wat deden ze hiervoor. Je hoort het allemaal in deze video.

Werken bij Aatop ICT geeft me veel plezier en voldoening. Aatop ICT is een mooi bedrijf met een goede sfeer en fijne collega’s. Het leuke aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik prettig. In de basis heeft iedereen natuurlijk zijn of haar eigen werk, en daarnaast zijn we ook echt een team waarin we elkaar helpen en met elkaar samenwerken om tot grotere successen te komen.
Paulien van Beek
Paulien van Beek
Account Manager
In mijn werk bij Aatop ICT kan ik écht iets betekenen voor mensen en bedrijven. Kandidaten die een vervolgstap in hun loopbaan willen zetten en daar wat begeleiding in kunnen gebruiken, en bedrijven die maar niet die juiste collega kunnen vinden. Het maakt me blij om hierin vraag en aanbod op een menselijke manier bij elkaar te brengen! Ik merk aan alles dat de warme werkomgeving en menselijke kant van het vak centraal staat. Hierdoor is ons werk gunnend, persoonlijk en gewaardeerd. Heerlijk!
Sjaco Versteeg
Sjaco Versteeg
Account Manager
Werken bij Aatop ICT betekent werken bij een warm en mooi bedrijf. Aatop heeft diepgewortelde normen en waarden waar vanuit we werken aan mooie samenwerkingen met elkaar en andere bedrijven. Je kunt echt het verschil maken in voor mensen een superbelangrijk element van het leven; werk. De targets vliegen je niet om de oren maar samen doen we wel ons best er iets moois van te maken!
gert jan lammers
Gert Jan Lammers
Account Manager
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Aatop Milieu & Ruimte. Als accountmanager heb ik een dubbele functie. Aan de ene kant heb ik veel contact met bedrijven, die op zoek zijn naar nieuw personeel en aan de andere kant spreek ik veel werkzoekenden, die op zoek zijn naar een leuke nieuwe uitdaging. Dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werk en stelt mij in staat om de perfecte werkplek te vinden voor de kandidaten die ik spreek. Binnen Aatop heb je een eigen netwerk van opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor je eigen procedures. Ook werk je regelmatig samen met andere collega’s en zo bereik je met elkaar nog betere resultaten. Uiteraard wordt elke succesvolle bemiddeling uitbundig gevierd 😉.
Remco Beukhof
Remco Beukhof
Account Manager
Met veel plezier werk ik bij Aatop Milieu & Ruimte, waar ik van betekenis kan zijn voor werkzoekende en onze klanten in de sectoren van milieu en ruimte. Binnen Aatop krijg je veel vrijheid waardoor geen dag hetzelfde is, en dat maak het werk erg leuk. Als team werken wij nauw samen en zijn we betrokken bij elkaar processen. We werken vanuit talenten en dit zorgt ervoor dat je bezig bent met de dingen waar je écht goed in bent en waar je energie uithaalt.
Marrit van Garderen
Marrit van Garderen
Account Manager
Als recruiter bij Aatop milieu en ruimte zorg je voor een win-win situatie. Aan de ene kant help je iemand met het vinden van een leuke nieuwe uitdaging en aan de andere kant help je een bedrijf met het versterken van haar teams. Bovendien zit een dag altijd vol afwisseling, zo ben je veelal in gesprek met de mensen, maar kan je ook je eigen rust creëren door op LinkedIn op zoek te gaan naar kandidaten. Binnen je werk zie je in ieder geval altijd de principes van Aatop terugkomen, dit is namelijk een open en transparante communicatie waarbij de mens centraal staat. Mocht het je dan ook nog eens lukken om iemand te helpen aan een toffe uitdaging dan geeft echt voldoening en wordt het ook nog eens gezamenlijk gevierd!
Jeffrey Vleeming
Jeffrey Vleeming
Recruiter

Wat betekent werken voor Aatop?

De recruitmentbranche is booming vanwege het enorme te kort op de arbeidsmarkt. Dit biedt jou de kans je in een dynamische omgeving commercieel te ontwikkelen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Je kunt reageren op één van de vacatures die openstaat. Je mag ook rechtstreeks een mailtje sturen naar Ton den Hertog van Aatop ICT ([email protected]) of Michel Aalbers van Aatop Milieu & Ruimte ([email protected]).

We streven ernaar binnen 2 werkdagen op jouw sollicitatie te reageren.

Meestal voeren we 2 gesprekken. Vervolgens vragen we jou een persoonlijkheidstest te doen. Deze heeft iedereen binnen Aatop gedaan. Het geeft ons enig inzicht in wie jij bent en of jouw profiel past binnen onze organisatie. We geven een uitgebreide toelichting op het rapport van de test in een 3e gesprek. Als laatste stap sturen wij jou een aanbieding.

Wij hebben geen vaste loopbaanpaden in ons bedrijf. Wij geven kansen aan medewerkers met goede ideeën. Heb jij een goed idee dat past binnen de visie van Aatop? Dan geven we daarvoor vrij baan!

Natuurlijk hebben wij een wensenlijstje, maar het belangrijkste is de persoonlijke match. Heb je ervaring in het recruitmentvak? Heel mooi! Maar is het nodig? Nee, zeker niet. Wij hanteren het motto: ‘train skills, hire attitude’.

We streven ernaar het totale sollicitatieproces binnen één tot twee weken af te ronden. 

  • Uiteraard een goed salaris
  • Een interessante bonusregeling
  • Een mooie pensioenvergoeding
  • Een vakantiewoning in de Ardennen, speciaal voor de medewerkers van Aatop.

Wij zijn erop gericht om iedereen een prettige werkomgeving te geven. We vinden gezelligheid en een fijne werkomgeving enorm belangrijk. We vieren successen en belangrijke momenten. Dat kan in het klein. Bijvoorbeeld door tijdens de lunch iets lekkers te halen zoals gezonde bollen of een patatje. Of in het groot. Zo zijn we meerdere keren met elkaar op reis geweest naar plekken als Kenia, Oeganda, Suriname en Italië (Rome).

Zoek je een nieuwe baan?

Ben je commercieel en zoek je meer voldoening en plezier in je werk? Solliciteer dan bij ons!

Bij ons werk je in een jong en gezellig team voor verschillende klanten. Verdien een mooie bonus terwijl je ondertussen werkt aan je ontwikkeling.

Hoe? 

  1. Reageer via het formulier
  2. Kom bij ons op gesprek
  3. Start met je droombaan


Dus reageer meteen en start binnenkort met je nieuwe baan!

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan