Christelijke vacatures
Christelijke vacatures

Zoek je christelijke vacatures?

Uitgebreid netwerk
Meer dan 20 jaar ervaring
Meer dan 20 jaar ervaring

Christelijke vacatures

Ben je op zoek naar christelijke vacatures of een baan bij een christelijke werkgever? Aatop is al meer dan 21 jaar specialist in het bemiddelen van functies bij christelijk georiënteerde organisaties. Op deze pagina vind je onze vacatures bij bedrijven waar christelijke normen en waarden onderdeel zijn van hun bedrijfscultuur.

Staat er voor jou geen geschikte christelijke vacature tussen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Er zijn geen resultaten voor jouw zoekcriteria

Op zoek naar christelijke vacatures?

Aatop is al meer dan 21 jaar specialist in de werving en selectie voor bedrijven met een christelijke levensovertuiging maar we bemiddelen niet uitsluitend voor christelijke ondernemingen of identiteitsgebonden organisaties. Voor veel van onze opdrachtgevers is identiteit zelfs helemaal geen relevant onderwerp. Ook mógen de meeste bedrijven niet selecteren op basis van levensovertuiging. Hier zijn namelijk strikte voorwaarden aan verbonden. Bij de invulling van de meeste vacatures heeft elke kandidaat daarom gelijke kansen, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, levens- of geloofsovertuiging, ras of nationaliteit.

Een gedeelde levensovertuiging

Werven en selecteren op basis van iemands geloof is in de meeste gevallen dus niet toegestaan. Toch kan een gedeelde levensovertuiging zorgen voor de broodnodige klik tussen een kandidaat en een organisatie. Daarom vermelden we toch vaak in een vacature wanneer een opdrachtgever werkt vanuit specifieke christelijke normen en waarden. Voor zowel de christelijke ondernemer als de kandidaat is het namelijk prettig als er wederzijds begrip is voor elkaars levensovertuiging. Zo deel je ook in de professionele sfeer met elkaar dezelfde christelijke normen en waarden en is er begrip wanneer je ook onder werktijd uiting wilt geven aan je christelijke geloofsovertuiging zoals bijvoorbeeld bij bidden voor het eten.

Werven vanuit een christelijke identiteit

In sommige gevallen mogen organisaties wel selecteren op basis van geloofsovertuiging. Hiervoor dient het beleid van deze organisaties consequent en consistent gericht te zijn op het handhaven van deze identiteit. Er zijn echter niet veel organisaties die zich hierop mogen beroepen. Denk hierbij aan christelijke organisaties zoals christelijke hulporganisaties of christelijke scholen. Wil je meer weten over de regels rondom christelijke werving en selectie? Op deze pagina vind je hierover meer informatie.

Ook werken voor een christelijke werkgever?

Heb je vragen over de regels omtrent christelijke werving en selectie? Ben je een kandidaat op zoek naar een christelijk bedrijf om voor te werken of ben je een christelijke organisatie die worstelt met de regels omtrent het werven van medewerkers met een christelijke levensovertuiging? We helpen je graag hiermee.

Aatop is sinds de oprichting specialist in de werving en selectie van christelijk personeel. We hebben ruim 21 jaar ervaring met het werven en selecteren van personeel met een christelijke levensovertuiging. We beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties in verschillende branches verspreid over heel Nederland. Onze accountmanagers helpen graag bij het het vinden van christelijke medewerkers met expertise in de vakgebieden ICT en Milieu & Ruimte.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en ’s Hertogenbosch. Waar je ook een nieuwe baan of medewerker zoekt, we helpen je graag!

×
Jobalert

Jobalert!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Schrijf je in voor onze 7 Jobalert.

Privacy statement(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden