De aanhouder wint

Dat de aanhouder wint heb ik heel recent aan den lijve ervaren toen ik autopech had. Toen de situatie achter de rug was en ik weer vrolijk rondreed, zag ik een mooie parallel met het bereiken van doelen in ons leven.

Mijn vrouw, mijn zoon en ik reden in augustus terug van onze vakantiebestemming naar Nederland. We stopten in Maastricht voor een welverdiende lunch. Toen we weg wilden rijden, startte mijn auto niet meer. Een bijzonder vervelend moment als je hele auto vol zit met vakantiespullen. Afijn, de ANWB is op zulke momenten je grootste vriend. Ze waren er binnen 10 (!) minuten. Op aanwijzingen van de monteur heb ik de auto zeker 30 of 40 keer geprobeerd te starten. Ondertussen was de monteur bezig met allerlei technische handelingen. Afijn, een lang verhaal kort: na 1,5 uur startte de auto nog steeds niet. De monteur belde voor ons een sleepwagen en wij zouden vervangend vervoer krijgen.

Daar sta je dan, ergens in Maastricht met een kapotte auto volgeladen met vakantiespullen. Hoewel de ANWB-monteur al lang en breed vertrokken was en we zeker nog 30 minuten moesten wachten op de sleepwagen, wilde ik niet van opgeven weten. Steeds probeerde ik de auto te starten. Dat is bijna tegen beter weten in, maar stel nou dat-ie in één keer toch aanslaat.

Inmiddels had ik de auto zeker 50 keer geprobeerd te starten. Zonder resultaat. Ik zei tegen mijn vrouw: “Schat, ik probeer het nog één keer”.

Ik draai de sleutel om, start de auto en het ongelooflijke gebeurt: uit het niets start de auto.

Wow!

Later realiseerde ik mij dat het leven niet anders is. Er zit iets tegen. En het wil maar niet lukken. We proberen een doel te bereiken en steeds lukt het nét niet. De meeste mensen geven op. “Logisch toch, het lukt niet, laat maar gaan”.

Think again.

Is het geheim van alle succes niet dat de één altijd iets verder doorgaat dan die ander? Met wat je dan ook wilt bereiken? Dat het dan uiteindelijk net wél lukt.

De levensles die ik in Maastricht, aan de kant van de weg, leerde was: never give up!

Door: Matthijs

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden